Почетна / Забава / Kсенија со промоција на „Идиотски приказни“

Kсенија со промоција на „Идиотски приказни“

 

 

„Идиотски приказни“ од Ксенија Николова вчера ја доживеа и втората промоција во главниот град, во продавницата на Матица.

 

 

Имено, „Идиотски приказни“ е колекција на повеќе нејзини напишани приказни во текот на изминативе две години. Некои од нив биле и објавени како нејзини колумни. Идејата да се случат Идиотските приказни беше сосема спонтана, таа не знаела дека тоа споено заедно може да изгледа како целина. Набрзо се планира промоција на книгата и низ другите градови во Македонија, а пред тоа ќе се издава аудио верзија на цеде за луѓето со оштетен вид. Аудиверзијата би требало да излезе после 14-ти месецов и ќе се продава со книгата по промотивна цена.

 

 

 

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …