Почетна / Забава / „Бекстејџ“ праша – дали мажите ги сметаат моралните жени за здодевни?

„Бекстејџ“ праша – дали мажите ги сметаат моралните жени за здодевни?

Морал e збир на правила на определено општество или општествена класа за содржината и начинот на меѓусебните односи на луѓето и на човечките заедници. Моралот разликува помеѓу доброто и лошото и претставува правец во филозофијата кој како предмет на изучување ја вклучува етиката, што всушност опишува начин на живеење т.е., став кон животот со свест за дисциплина.

Добрите дела се нарекуваат морални и оние личности што така постапуваат луѓето ги ценат како морални. Лошите дела се означуваат како неморални и луѓето ги оценуваат како неморални личности кои така се однесуваат. Моралот е една од најважните карактеристики на човекот.

Друга дефиција за моралот гласи дека моралот е збирот од постапки со кој се препознава што е добро и така да се однесува, а што е лошо и така да се оценуваат постапките на другите.

Естрадниот магазин Бекстејџ реши да ги праша дел од нашите јавни фаци, Дали моралните девojки, мажите ги сметаат за здодевни?

Наум Петревски, Тајзи, Панки, Дијана Оџ, Мина Блажев, се дел од јавните личности кои го дадоа одговорот на ова прашање

Ова се нивните одговори:

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Заврши „Фолк Фест Валандово 2024”, прочитајте кои се победниците

Со песната „Темјана”, музика на Ванчо Димитров, текст Огнен Неделковски и аранжман на Љупчо Соколовски, …

error: Содржината е заштитена!