Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од вторник 25.11.2014

Најдобрите македонски твитови од вторник 25.11.2014

 

Најдобрите твитови од 25.11.2014

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

„Звуците на културата“ по вторпат во општина Ѓорче Петров

Од 20-22 септември во паркот во Ѓорче Петров, по вторпат ќе се одржи манифестацијата „Звуците …