Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од понеделник 24.11.2014

Најдобрите македонски твитови од понеделник 24.11.2014

 

Најдобрите твитови од 24.11.2014

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

„Звуците на културата“ по вторпат во општина Ѓорче Петров

Од 20-22 септември во паркот во Ѓорче Петров, по вторпат ќе се одржи манифестацијата „Звуците …