Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од ден петок 14.11.2014

Најдобрите македонски твитови од ден петок 14.11.2014

 

Најдобрите твитови од 14.11.2014

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …