Почетна / ФОТО / Снеже, Спиро, Елена, Боки, Маца… на матурско табло!

Снеже, Спиро, Елена, Боки, Маца… на матурско табло!

 

Сите сме имале период на радост или срам од својата матурска фотографија којашто ѕиркала закачена на табло. Некои едвај се сеќаваат на тие времиња, други сега го доживуваат тоа, а останатите допрва ги очекува. Во прилог се малку фотографии од некои јавни личности во Македонија.

Снежана Велков, Спиро Ристовски, Боки 13-ка, Дамјан Дренковски, Елена Ристеска, Марјана Станојковска и близнаците од дуото Некст Тајм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

| ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Фото | За државната МТВ, универзитетот е „Св. Климент и Методи“?

Социјалните мрежи со критики кон јавниот радиодифузен сервис. Грешката во централниот дневник на МТВ 1 …

error: Содржината е заштитена!