Почетна / ФОТО / Бонева како девојче сакала да биде фоторепортер

Бонева како девојче сакала да биде фоторепортер

 

Пратеничката од Струмица, Силвана Бонева, понесена од атмосферата во текот на манифестацијата „Празијада“ во селото Градашорци, постојано фотографираше со мобилниот телефон и фотографиите веднаш ги прикачуваше на Фејсбук, пишува Струмицанет. Бонева направи неколку фотографии од културно-забавната програма, а најмногу од специјалитетите на Градашорските домаќинки. Судејќи според нејзиниот изглед, пратеничката ги гледаше специјалитетите со одушевување.

 

 

 

 

 

Крис Манев | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

ФОТО: Водителот Марко со вентилатор го чисти воздухот во Скопје

  Понеделник, а веќе ја имаме сликата на неделата- водителот Марко Новевски со вентилатор го …