Почетна / Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 2 септември

 

1) БОГАТАТА И СИРОМАВИОТ
Оригинален наслов : Zengin kız fakir oğlan
Телевизија која ја прикажува : Шења
Термини на емитување : од понеделник до петок
07.00 ( премиера )
Продукција : Mint prodüksiyon, Турција, 2012-2015
Број на епизоди : 92/ 136

2) ШТО БИДЕ НЕКА БИДЕ
Оригинален наслов : Kud puklo da puklo
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
10.05 ( премиера ), 17.00 ( реприза )
Продукција : Nova TV, Хрватска, 2014-2016
Број на епизоди : 60 / 350

3) СТРАСТИ
Оригинален наслов : Passione
Телевизија која ја прикажува : Атв / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до петок
14.00 ( премиера ), 00.00 ( реприза )
Продукција : Rede Globo, Бразил, 2010-2011
Број на епизоди : 72 / 160

4) БЛИЗНАЧКИ
Оригинален наслов : Amber Dhara
Телевизија која ја прикажува : К3 / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до петок
15.00 ( премиера ), 08.30 ( реприза )
Продукција : Swastic pictures, Индија, 2007-2008
Број на епизоди : 114 / 124

5) СЕЗОНА НА ЦРЕШИТЕ
Оригинален наслов : Kiraz mevsimi
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.45 ( премиера ), 13.20 ( реприза )
+ сабота од 15.15 ( репризи )
Продукција : Süreç film, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 34 / 59

6) НАШАТА ДЕНИЗ
Оригинален наслов : Kalbimdeki Deniz
Телевизија која ќе ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.30 ( премиера ), 15.30 ( реприза )
+ недела од 15.15 ( репризи )
Продукција : Pastel film, Турција, 2016-2017
Број на епизоди : 20-1 / 60

7) НАЗАР
Оригинален наслов : Kınalı kar
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
23.30 ( премиера )
Продукција : Yağmur ajans, Турција, 2002-2005
Број на епизоди : 69 / 90

8) ЖИВОТОТ Е УБАВ
Оригинален наслов : Hayat sevince güzel
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота – недела
19.45 ( премиера ), 13.15 ( реприза )
Продукција : Limon film, Турција, 2016
Број на епизоди : 11 / 15

9) ЗАКОНОТ НА ВОЛЦИТЕ
Оригинален наслов : Kurt kanunu
Телевизија која ја прикажува : Шења
Термини на емитување : сабота – недела
23.40 ( премиера )
Продукција : Pana film, Турција, 2012
Број на епизоди : 18 / 18

 

Дани | ТВ Пакет

error: Содржината е заштитена!