Почетна / Сапуници / Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 27 декември

 

1) БРУСКО
Оригинален наслов : Μπρούσκο – прва сезона
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
05.15 ( премиера )
Продукција : Make It productions, Грција, 2013-2017
Број на епизоди : 164 / 195

2) ЈАСМИН
Оригинален наслов : Aşk bir hayal
Телевизија која ја прикажува : Клан М
Термини на емитување : од понеделник до петок
12.00 ( премиера )
Продукција : Erler film, Турција, 2009-2011
Број на епизоди : 34-1 / 75

3) ИТАЛИЈАНСКА НЕВЕСТА
Оригинален наслов : Muchacha italiana viene a casarse
Телевизија која ја прикажува : Сити / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до сабота
13.00 ( премиера ), 00.20 и 08.00 ( реприза )
Продукција : Televisa, Мексико, 2014-2015
Број на епизоди : 135 / 172

4) ЈАС СУМ ЛУНА
Оригинален наслов : Soy Luna
Телевизија која ја прикажува : Нова С
Термини на емитување : од понеделник до петок
14.40 ( премиера )
Продукција : Pol-ka – Disney, Аргентина, 2016-2018
Број на епизоди : 184 / 220

5) КОГА ЛИСЈАТА ПАЃААТ
Оригинален наслов : Yaprak dökümü – репризно емитување
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
16.30 ( премиера ), 09.30 ( реприза )
Продукција : Ay yapım, Турција, 2006-2010
Број на епизоди : 18 / 174

6) ГОРЧЛИВА ОДМАЗДА
Оригинален наслов : Ouro Verde
Телевизија која ја прикажува : Телма
Термини на емитување : од понеделник до петок
16.40 ( премиера ), 02.15 и 09.40 ( реприза )
+ сабота и недела од 13.45 ( репризи )
Продукција : TVI, Португалија, 2017
Број на епизоди : 85 / 241

7) ТАЈНИТЕ НА МЛАДИТЕ БЛАГОРОДНИЧКИ
Оригинален наслов : Институт благородных девиц – репризно емитување
Телевизија која ја прикажува : МТМ / Локални ТВ
Термини на емитување : од понеделник до петок
16.50 ( премиера ), 21.55, 01.00 и 12.00 ( реприза )
+ сабота од 12.10 ( репризи )
Продукција : Новелла, Русија, 2010-2013
Број на епизоди : 40 / 519

8) БРАЌАТА
Оригинален наслов : Kuzey Güney
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
17.05 ( премиера ) 00.30 ( реприза )
Продукција : Ay yapım, Турција, 2011-2013
Број на епизоди : 27 / 80

15) ПОСЛЕДНИОТ ЈАНИЧАР
Оригинален наслов : Последний янычар
Телевизија која ја прикажува : MTM / Локални ТВ
Термини на емитување : од понеделник до петок
17.50 ( премиера ), 21.00, 00.15 и 12.50 ( реприза )
+ недела од 12.10 ( неделни репризи )
Продукција : Мостелефильм, Русија, 2015
Број на епизоди : 10 / 115

10) ЌЕРКИ
Оригинален наслов : Güneşin kızları
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.00 ( премиера ), 11.00 ( реприза )
Продукција : Süreç film, Турција, 2015-2016
Број на епизоди : 28 / 39

11) РОМАНТИЧАРОТ
Оригинален наслов : Erkenci kuş
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до недела
19.45 ( премиера)
+ сабота и недела од 12.45 ( репризи )
Продукција : Gold film, Турција, 2018-2019
Број на епизоди : 31 / 51

12) МАЛИ УБИСТВА
Оригинален наслов : Ufak tefek cinayetler
Телевизија која ја прикажува : Dizi
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.50 ( премиера ), 00.50, 12.30 и 15.50 ( реприза )
+ сабота од 19.30 ( неделни репризи)
Продукција : Ay yapım, Турција, 2017-2018
Број на епизоди : 45 / 45

13) ВЕТУВАЊЕ
Оригинален наслов : Yemin
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.00 ( премиера), 12.45 ( реприза )
+ сабота и недела од 19.15 ( репризи )
Продукција : Karamel yapim, Турција, 2019-
Број на епизоди : 51 / 300+

14) ВИСТИНИ И ЛАГИ
Оригинален наслов : Istine i laži
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.15 ( премиера )
Продукција : Smart Media production, Србија, 2017-2019
Број на епизоди : 61 / 332

15) ЖЕНСКИ РАЈ
Оригинален наслов : Il paradiso delle signore
Телевизија која ја прикажува : ТВ 24
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.55 ( премиера )
+ сабота и недела од 23.15 ( репризи )
Продукција : Rai fiction, Aurora TV, Италија, 2015-
Број на епизоди : 150 / 540+

16) УКРАДЕН ЖИВОТ
Оригинален наслов : Откраднат живот
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.00 ( премиера )
Продукција : Dream Team films, Бугарија, 2016-
Број на епизоди : 190 / 467+

17) ГОРКА ЗЕМЈА
Оригинален наслов : Bir zamanlar Çukurova
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.10 ( премиера ), 15.10 ( реприза )
Продукција : Tims & B Productions, Турција, 2019-2021
Број на епизоди : 4 / 80+

18) ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО
Оригинален наслов : Yasak elma
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до среда
21.10 ( премиера ), 01.30 ( реприза )
Продукција : Med yapım, Турција, 2018-
Број на епизоди : 88-2 / 90+

19) ЌЕРКАТА НА АМБАСАДОРОТ
Оригинален наслов : Sefirin kızı
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
пон-сре 22.10 + чет-пет во 21.10 ( премиера ),
16.15 ( реприза ) + сабота од 15.30 ( репризи )
Продукција : NGM-O3 Medya, Турција, 2019-2021
Број на епизоди : 4 / 40+

20) КРАЈ
Оригинален наслов : Son
Телевизија која ја прикажува : Dizi
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.20 ( премиера ), 09.20 и 16.50 ( реприза )
+ сабота од 12.00 ( неделни репризи )
Продукција : Ay yapım, Турција, 2012
Број на епизоди : 4 / 25

21) АНГЕЛИ
Оригинален наслов : Kırgın çiçekler
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.30 ( премиера ), 13.30 ( реприза )
Продукција : NTC Medya, Турција, 2015-2018
Број на епизоди : 36 / 113

22) ЕДНА Е МАЈКА
Оригинален наслов : Kanatsız kuşlar
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
23.00 ( премиера ), 14.00 ( реприза )
+ сабота од 11.30 ( неделни репризи )
Продукција : Koliba film, Турција, 2017-2018
Број на епизоди : 43 / 46

23) ТУРСКА ПРИКАЗНА
Оригинален наслов : Tek Türkiye
Телевизија која ја прикажува : Клан
Термини на емитување : од понеделник до петок
по 23.30 ( премиера )
Продукција : Ser film, Турција, 2007-2011
Број на епизоди : 36 / 149

24) ДРУГОТО ИМЕ НА ЉУБОВТА
Оригинален наслов : Drugo ime ljubavi
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота – недела
11.25 ( премиера )
Продукција : Nova TV, Хрватска, 2019-2020
Број на епизоди : 118 / 175

25) АДМИРАЛ
Оригинален наслов : Адмиралъ
Телевизија која ја прикажува : МТМ / Локални тв
Термини на емитување : сабота
21.00 ( премиера ),
недела во 17.00, понеделник во 23.00,
вторник во 17.40 и среда во 13.30 ( реприза )
Продукција : Новелла, Русија, 2009
Број на епизоди : 9 / 10

26) СЛАТКА ОДМАЗДА
Оригинален наслов : Tatlı intikam
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота – недела
21.15 ( премиера )
Продукција : D yapım, Турција, 2016
Број на епизоди : 28 / 30

27) БОДРУМСКА ПРИКАЗНА
Оригинален наслов : Bodrum masalı
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота – недела
22.40 ( премиера ), 02.00 ( реприза )
Продукција : TMC film, Турција, 2016-2017
Број на епизоди : 30 / 42

 

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Џемре од „Ангели”: Заради пандемијава имам панични напади и страв

Хазар Мотан го толкува ликот на Џемре во турската хит серија “Ангели” на Сител. Родена …

error: Содржината е заштитена!