Почетна / Забава / Видео | Аси, Фатмаѓул, Хурем, Јасмин… без шминка!

Видео | Аси, Фатмаѓул, Хурем, Јасмин… без шминка!

 

Турските актерки важат за едни од најубавите жени во светот, но после ова видео со фотографии не сме сигурни дали и понатаму ќе го имате истото мислење.

 

 

Имено, споредени се фотографии со шминка и без шминка на најпопуларните турски актерки како што се Нургул Јесилчај (Јасмин), Мерием Узерли (Хурем), Берен Саат (Фатмаѓул), Туба Бујукустун (Аси), Фахрије Евчен (Неџла) и други. Погледнете како тие изгледаат без својата шминка.

 

 

 

 

| ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Влезниците за концертот на Брајан Адамс пред распродавање!

Влезниците од категоријата ПАРТЕР за претстојниот концерт на Bryan Adams кој ќе се одржин1 13. …