Почетна / Серии / Алфа репризи | По „Миле vs транзиције“ започна „Надреално шоу“

Алфа репризи | По „Миле vs транзиције“ започна „Надреално шоу“

 

По реприза следува нова реприза

 

Репризите на веќе емитувана програма очигледно немаат крај на Алфа. Од минатата седмица да пати дневно, околу 21.50 часот и пред 17 часот се емитува “Надреално шоу”, кое се има емитувано пред неколку години.

 

 

Се работи за забавна хумористична емисија која се состои од неколку скеча. Во емисијата свој удел имаат Elvis J. Kurtović, Zenit Đozić- Zena, Darko Ostojić, Milan Pavlović, Robert Krajinović, Dino Ćatović-Nodi, Aida Bukva, Muhamed Hadžović, Emir Kapetanović, Vedran Đekić, Samra Mlinar, Dejan Ostojić. С

е зборува и се прават шеги на сметка на различни секојдневни ситуации, политичари, музички ѕвезди, климатски промени, глобални промени итн.

 

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Викенд репризa на аргентинската серија „Маргиналец“ на МТВ 1

Петок, сабота и недела по 23 часот, МТВ 1 ќе репризира уште еден полициски процедурал. …