Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од вторник 09.12.2014

Најдобрите македонски твитови од вторник 09.12.2014

 

Најдобрите твитови од 09.12.2014

Ettttetet

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …