Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од понеделник 01.12.2014

Најдобрите македонски твитови од понеделник 01.12.2014

 

Најдобрите твитови од 01.12.2014

Ettttetet

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …