Почетна / Телевизија / Видео | „Оп будала, будала, Драгане будала, будала, се извинувам“

Видео | „Оп будала, будала, Драгане будала, будала, се извинувам“

 

Од уште еден од низата бисери во емисијата „Среќни коцки“ што се емитува на Алфа телевизија. Драган Вучиќ самиот себеси се нарече будала кога наместо кутијата со број 4 ја отвори онаа со број 8.

 

 

 

Видео: Влез Портал

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | „Не одете право, одете криво за името да ни е живо“

Добар ден, добро јуначе. Срце ми плаче шо не можам да се вклучам. Но еве …