Почетна / Сапуници / Величествениот | Малиот принц Мустафа веќе не е мал!

Величествениот | Малиот принц Мустафа веќе не е мал!

 

Дејствието во серијата “Величествениот” се префрла 5 години подоцна, малиот принц Мустафа, синот на Махидевран Султан и Сулејман Султан, отсега ќе го толкува популарниот турски актер Мехмет Ѓуншур. Овој актер во Турција важи за турскиот Џони Деп, тоа е епитет со кој се носи добро кога се работи за неговиот изглед и стил, но дали Мехмет Ѓуншур е добар актер колку и Џони Деп, допрва ќе дознаеме. Засега ве оставаме да погледнете неколку фотографии, бидејќи веќе од следната епизода ќе се дружите и со него.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris | ТВ Пакет


МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Капетан Џевдет ја најавува новата сезона на историскиот спектакл

Од понеделник, како што веќе пишувавме, започнуваат новите и последни епизоди од костимираната трагедија “Далеку …