Почетна / Филм / Бокс офис 09.03 – 11.03

Бокс офис 09.03 – 11.03

Американски бокс офис за викендот (09.03 – 11.03)


 

1. Dr. Seuss’ The Lorax ($38,846,020) вк заработка: $121,724,850
2. John Carter ($30,180,188) вк заработка: $30,180,188
3. Project X ($11,142,103) вк заработка: $39,717,098
4. Act of Valor ($6,991,877) вк заработка: $56,092,474
5. Silent House ($6,661,234) вк заработка: $6,661,234
6. A Thousand Words ($6,176,280) вк заработка: $6,176,280
7. Safe House ($4,801,510) вк заработка: $115,605,325
8. The Vow ($3,842,485) вк заработка: $117,456,231
9. This Means War ($3,756,060) вк заработка: $46,895,410
10. Journey 2: The Mysterious Island ($3,611,388) вк заработка: $90,641,999

Премиерни филмови за: 16-ти март

 

Трејлер:

 

Трејлер:

 

Трејлер: 

 DarkShadow | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

„On chesil beach“, „The bra“ и „Juliet naked“ во филмските премиери на Телма

САБОТА  27.02.2021 07:00 Teлма клуб – забавна емисија(р) 07:45 Телма клуб – продолжува 08:25 Метео …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!