Премиера на МТМ секоја недела во 20.25 часот, а репризите се во понеделник во 20.30 часот, вторник во 23.15 часот, среда во 20.30 часот и петок во 20.30 часот

kumnamtm1

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Колку ќе ве чини доколку се рекламирате на регионалната МТМ?

Телевизија МТМ е регионална тв станица која сериозно и професинално се занимава со програмско третирање …

error: Содржината е заштитена!