Почетна / Живот / Прилепски семафор – сакаш помини, сакаш стој…

Прилепски семафор – сакаш помини, сакаш стој…

 

Прилепчани се во недоумица. Дали треба да ја поминат улицата, или да чекаат? Семафорот на една од улиците во овој македонски град навистина ги збуни пешаците. Вие што би сториле?

 

 

 

 

Martin M. | ТВ Пакет


МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Хорор во хотелот „Европа”, некогашната гордост на Отешево

Ова е кратко видео сведоштво за една типична негрижа од македонското општество кон нешто вредно …