Почетна / Импресум

Импресум

Што е ТВ Пакет?

 „ТВ Пакет“ е единствен македонски интернет портал којшто се занимава со телевизиската индустрија кај нас, самостоен проект што не е под влијание на ниту еден друг медиум. Формиран е во 2009-та година од група млади луѓе кои своите познавања од телевизијата претходно ги истакнуваа на интернет форум што исто така е специјализиран за новостите од телевизискиот свет. Артиклите на овој портал уште од почетокот привлекуваат големо внимание, пред се поради острата критика на уредниците коишто не се плашат јавно да го истакнат својот став. Уредниците на „ТВ Пакет“ оригиналноста ја ставаат пред се, статиите што ги читате тука се единствени. Ние твориме, а не копираме. Така работевме досега, така ќе продолжиме и отсега.

 

Тимот на ТВ Пакет

 

Главен и одговорен уредник: Кристијан Манев

 

Новинари:

Јовица Крстевски

Дани Петковска

Мартин Манев

Ивана Таневска

error: Содржината е заштитена!