Н А С К О Р О ____________ ЌЕРКАТА НА АМБАСАДОРОТ

kerkatanaambasadorotnaskoro3

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Колку ќе ве чини доколку се рекламирате на регионалната МТМ?

Телевизија МТМ е регионална тв станица која сериозно и професинално се занимава со програмско третирање …

error: Содржината е заштитена!