064799755aa6f24810fc9761e7182aee

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Коментар на ИНРЕКОМ за напредокот во медиумите и инф. општество

Институтот за развој на електронски комуникации трета година по ред, објавува краток осврт за Поглавјето …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!