ТВ Лица

Новинарката Наташа Стојановска со трансфер од ТВ 24 во Телма

Новинарката Наташа Стојановска од сега ќе ја гледаме во информативната програма на телевизија Телма. Уредничката на ТВ 24 станува дел од политичката дебатна емисија “Топ тема” на Телма, која се емитува од понеделник до петок во 19.15 часот. По претходното новинарско искуство во А1 и Алсат, следуваше ТВ 24 за …

Повеќе »

Коровешовска ќе биде главен уредник на информативната на Алфа

Искра, доктор на комуниколошки науки, од сега е главна уредничка на информативната програма на телевизија Алфа. Новинарката досега ја знаеме како водител на отвореното студио на Алфа, а претходно искуство има и во А1 телевизија и во Дненвик. – Од денеска мојата улога е одговорноста за вестите на Алфа телевизија. …

Повеќе »