Почетна / Телевизија / Технички причини!?

Технички причини!?

Локалната скопска телевизија Шутел наместо да се извинува за техничките проблеми, треба да се извини за неписменоста. Порталот Феил го улови моментот и го сподели со јавноста, известувањето на телевизијата гласи: “Се извинуваме за техничките причини”.

Сме биле сведоци на милион печатни грешки во известувањата на медиумите, но зборот “проблем” да се замени со “причина” во ваков случај, е тоа досега беше невидено, но за се има првпат, да сме живи и здрави којзнае што уште ќе ни понуди овој медиумски свет!

 

 

 

 

Chris | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | „Не одете право, одете криво за името да ни е живо“

Добар ден, добро јуначе. Срце ми плаче шо не можам да се вклучам. Но еве …