Почетна / Сапуници / Теленовели САД – рејтинзи

Теленовели САД – рејтинзи

 

 


Гледаност за 05.03.2012

20:00
Una familia con suerte: 3 693 000, 1.5(18-49)
Una Maid in Manhattan: 1 467 000, 0.6(18-49)

21:00
El Talisman: 2 999 000, 1.1(18-49)
Flor Salvaje: 1 455 000, 0.6(18-49)

22:00
La que no podria amar: 3 309 000, 1.2(18-49)
Relaciones Peligrosas: 955 000, 0.4(18-49)

 
Гледаност на 06 март 2012

20:00
Una familia con suerte: 3 662 000, 1.5(18-49)
Una Maid in Manhattan: 1 755 000, 0.7(18-49)

21:00
El Talisman: 2 819 000, 1.1(18-49)
Corazon Valiente: 1 734 000, 0.8(18-49)

22:00
La que no podria amar: 3 442 000, 1.4(18-49)
Relaciones Peligrosas: 934 000, 0.4(18-49)

 

 

 

Taki | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Многумина ја споредија со „Имотот на дамата“ – „Горка земја“ на Сител

Тој нарача пред година цела нежен прстен филигран Таа накити од коприна бела фустан навезан …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!