Почетна / Живот / Да му помогнеме на Кристијан Неделковски!

Да му помогнеме на Кристијан Неделковски!

Кристијан Неделковски има 23-години боледува од дилатативна кардиомиопатија, неопходно му е ново срце. Поради влошената здравствена состојба итно мора да му се изврши трансплантација на срце во Берлин. За целосниот третман потребни се 330.000 евра. Семејството не е во можност да ги обезбеди потребните средства за трансплантација на срце, придружете се на апелот за помош.


Донирајте преку мрежите на:

– VIP 077 143 193
– T-Mobile 070 143 122
– One 075 143 450

 

 

 

Martin M. | ТВ Пакет


МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Хорор во хотелот „Европа”, некогашната гордост на Отешево

Ова е кратко видео сведоштво за една типична негрижа од македонското општество кон нешто вредно …