andrijanatajnomoja40320241

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Фантастичен концерт на Жељко Самарџиќ – ја испеа Бисер Балкански

Во преполна сала и добра енергија помина концертот на Жељко Самарџиќ во Скопје. Гостинка на …

error: Содржината е заштитена!