akin270220214

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Коментар на ИНРЕКОМ за напредокот во медиумите и инф. општество

Институтот за развој на електронски комуникации трета година по ред, објавува краток осврт за Поглавјето …

error: Содржината е заштитена!