"Крај" - од понеделник до петок на А1 операторот - премиерно во 22.20 часот, репризи во 09.20 часот наутро и 16.50 часот попладне

sonnatdcnovaser1

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Aкција на глуви и наглуви ученици за проблем на „Партенија Зографски”

Средното училиште ДУЦОР „Партенија Зографски“ се наоѓа помеѓу фреквентната улица Благоја Стефковски и булеварот Александар …

error: Содржината е заштитена!