„Светот на Биби“ на МРТ1 секој работен ден од 10:30 и 18:55 часот.

svetotnabibi100420212

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Илјадници свеќи на сцената на Филхармонија за „Candlelight“

Овој петок илјадници свеќи ќе ја осветлат сцената на Македонската филхармонија на премиерното издание на …

error: Содржината е заштитена!