Од 1 декември 2020 година - нова американска серија на телевизија 24. Секоја ноќ следуваат генијални решенија на нерешливи проблеми од тимот на "Scorpion"

scorpionzapocnuvana244

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

„Не плачи, мамо“ – нова кратка и топла приказна на Канал 5

На местото на психолошкиот трилер “Невиност”, Канал 5 ја носи кратката, но топла приказна која …

error: Содржината е заштитена!