Главниот протагонист ни е познат по улогите во "Дива", "Луда куќа" и "Игра на судбината", а главниот негативец го гледавме како Халит во "Забрането јаболко", а пред тоа во "Мајка" и "Солзите на мојата ќерка"

tuzakdizi181120231

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Историскиот трилер „Земја од соништата“ празнично на Телма

Во 1930-тите Тексас за време на депресијата, Јуџин Еванс живее со својата мајка и сестра …

error: Содржината е заштитена!