Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од сабота 22.11.2014

Најдобрите македонски твитови од сабота 22.11.2014

 

Најдобрите твитови од 22.11.2014  

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Влезниците за концертот на Брајан Адамс пред распродавање!

Влезниците од категоријата ПАРТЕР за претстојниот концерт на Bryan Adams кој ќе се одржин1 13. …