Почетна / Живот / Да му помогнеме на младиот Филип Михајловски

Да му помогнеме на младиот Филип Михајловски

Младиот Филип Михајловски (18) го има скршено седмиот вратен пршлен. Како последица на тоа, остана парализиран од градите  надолу.

Издржа тешка и напорна операција, но сепак голем напредок нема. Во нашата земја се исцрпени средствата за рехабититација и е упатен во Словенија (Клинички центар за спинални повреди, Сочна, Љубљана), каде треба да се уплати сума од 24.460 евра, сума која семејството не може да ја обезбеди.

 

 

Броеви за донации за сите хумани граѓани:

077-143-077 VIP
075 143 403 ONE

Со секое јавување се донираат 100 денари.

Сметка – 250-0100002207-37
Назив – Филип Михајловски – Хуманитарна
Банка – Шпаркасе
Македонија АД Скопје
Ек. Лептокарија 10001

 

 

 

Chris | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Прва ретроспективна изложба на Дороти Пачкова во Куманово

Петок, 29 Октомври, 2021 година, 14 часот, НУЦК Трајко Прокопиев, Куманово – прва изложба на …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!