Од 5 март, нови емисии на Алфа телевизија по вечерните вести

sevrakjaopustenoalfa280220214

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Агро производителите ќе добијат e-поддршка за своите производи

Македонските агро производители ќе добијат можност бесплатно да ги усовршат нивните дигитални вештини, но и …

error: Содржината е заштитена!