Една од најсимнуваните европски серии во САД базирана на вистините стории репризно на Телма. Од 19 мај во 20.20 часот

bironatelma3

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Од четврток на Телма, француска серија за исчезнување на едно девојче

Исчезнувањето на 16-годишното девојче ќе посее хаос во заедницата на малиот туристички град сместен на …

error: Содржината е заштитена!