Премиерни изданија во 14.30 часот, а репризите се по ноќниот филм, по полноќ

elensedmnaesettaseznatelma4

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Охрид СОС: Поразителна одлука на 44. Седница на Комитетот на УНЕСКО

Исклучителните универзални вредности го засегаат човештвото во целина и грижата за тие вредности е одраз …

error: Содржината е заштитена!