Нова руска мелодрама на МТМ (Скопје), ТВМ (Охрид, Струга), Кисс (Тетово, Гостивар), Тера (Битола, Прилеп), Кобра (Радовиш), Боем (Кичево), ТВ8 (Кочани), ГТВ (Гевгелија), Здравкин (Велес)

posledniotjanicarodponnamtmprvaskopska8

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Руската серија со македонски актери повторно во етерот на МТМ

По една година по премиерата на националната Алфа, руската мини серија „Кум“ се прикажуваше и …

error: Содржината е заштитена!