Турската успешница за една далечна и "Горка земја" доаѓа во Македонија. Серија која соборува рекорди на гледаност во Турција, серија која многумина ја споредија со омилената "Имотот на дамата" и со драмата што ја носат само едни бурни времиња ...

gorkazemjanaskoronasitel2

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Колку ќе ве чини доколку се рекламирате на регионалната МТМ?

Телевизија МТМ е регионална тв станица која сериозно и професинално се занимава со програмско третирање …

error: Содржината е заштитена!