Од понеделник до петок во 16.40 часот, португалска теленовела на Телма

Diogo Morgado é Jorge Monforte

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Колку ќе ве чини доколку се рекламирате на регионалната МТМ?

Телевизија МТМ е регионална тв станица која сериозно и професинално се занимава со програмско третирање …

error: Содржината е заштитена!