Melissa Joan Hart, left, and Jason Priestley star in "Dear Christmas," premiering Nov. 27 at 8 p.m. on Lifetime.

sm112220MelissaMovies-002

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Aкција на глуви и наглуви ученици за проблем на „Партенија Зографски”

Средното училиште ДУЦОР „Партенија Зографски“ се наоѓа помеѓу фреквентната улица Благоја Стефковски и булеварот Александар …

error: Содржината е заштитена!