По првите две сезони од "Designated survivor", во 00.30 часот на Сител ќе го следите американскиот процедурал за пожарникарите од Чикаго

chicahofirenoviuepizodi1

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Колку ќе ве чини доколку се рекламирате на регионалната МТМ?

Телевизија МТМ е регионална тв станица која сериозно и професинално се занимава со програмско третирање …

error: Содржината е заштитена!