Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од ден среда 26.11.2014

Најдобрите македонски твитови од ден среда 26.11.2014

 

Најдобрите твитови од 26.11.2014

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …