Почетна / Серии / Фото | Каде е денес и што прави бебето од програмата „Телетабиси“?

Фото | Каде е денес и што прави бебето од програмата „Телетабиси“?

 

‪#‎КадеСеДенеска‬

Jess Smith – 19

Бебето во програмата „Телетабиси“ заработи 250 долари и голема кутија со играчки за својата улога. Денес е студент во танцувачка школа. Во својата прва улога преку која сиот свет ја запозна таа немаше многу работа освен да гледа во една точка и да се смее. Нејзиниот лик беше вметнат во сонцето на Телетабисите.

 

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Без никаква најава и информација до гледачите, Алфа ја пушти „Фитнес“

Пред девет месеци, наголемо беше најавувана со секојдневни промоа. Сепак тогаш, руската комедија “Фитнес” не …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!