Почетна / Забава / Нови атрактивни програми во Академија Леонтиќ

Нови атрактивни програми во Академија Леонтиќ

 

Академија Леонтиќ Ве поканува да бидете дел од НАЈДОБРИТЕ и најдокажаните во својата дејност.

 

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ВАШАТА ШАНСА ДО 1ви СЕПТЕМВРИ

8 месечна програма за фризери, козметичари и масери 
40% попуст за целосна уплата 300.000-однапред= 180.000 денари. 
Попустот важи до 15.07.2014 
Годишните програми се наменети за лица без работно искуство, на возраст од 30 до 65 години.
 
Напредна годишна програма (12 месеци) за фризери, козметичаари и масери  50% попуст за целосна уплата Од 390.000 денари -50% или 195.000 денари  Годишните програми се наменети за лица без работно искуство, на возраст од 19 до 45 години  Месечни модуларни обуки за оспособување на шминкери

50% попуст за напредна модуларна обука за салонско работење
Од 120.000 денари -50% или 60.000 денари
50% попуст за напредна модуларна обука за салонска и теренска пракса
Од 196.000 денари -50% или 98.000 денари

 

ОБУКИТЕ ЗАПОЧНУВААТ ОД 1ви СЕПТЕМВРИ И 1ви ОКТОМВРИ 2014 година
За повеќе информации јавете  се на 070/227-684 и 02/3222-544,  е-пошта: [email protected]

 

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Петар Грашо со трет концерт со симфониски оркестар во Скопје

Концертите на Петар Грашо предизвикаа огромен интерес кај македонската публика како за никој досега, барањата …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!