Секоја вечер во 19.50 часот, ѕвездите на "Игра на судбината" и "Ранети срца" во заедничка серија за љубов, медицински случаи и интриги

ritamotnasrceto6620238

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Концертот на Парни Ваљак во СЦ Јане Сандански презакажан за ноември

Поради одредени реновации кои салата СЦ Јане Сандански ќе ги преземе започнувајќи од 10ти мај, …

error: Содржината е заштитена!