Дневни Архиви: 07/03/2020 | 21:19

Алфа ќе емитува позната турска серија од Канал 5, под друго име

Наскоро на телевизија Алфа започнува со прикажување турската теленовела “Девојчето невеста”, веќе емитувана на Канал 5 телевизија под името “Неправда”. Ова не е прва серија која Алфа ја емитува, а веќе се има прикажано на други телевизии. Па така, во моментов се емитува и руската “Семејни тајни”, претходно емитувана на …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!