54654

Вистински и трогателни „Судбини од животот“ секоја недела на Сител

 

Отворено и без срам - нова емисија на ТВ Сител во недела по "Јазол"

 

Zivotpricasitel1

 

Од 4 февруари во 21 часот, па секоја следна недела во истиот термин, на Сител ќе се емитува српската телевизиска емисија "Судбини од животот". Авторката на емисијата, Тања Војтеховски, ќе зборува со луѓето кои се желни да ја отворат душата, да ја раскажат вистината, каква и да е - тешка, страшна, тажна, болна.

 

Zivotpricasitel2

 

Во искрените разговори во студиото, луѓето ќе зборуваат за своите судбини кои ќе ја заинтересираат јавноста. Ќе слушнеме искрено и отворени животни приказни, сведоштва за настани, раскажани емотивно и лично проживеани. Ова се судбини од животот за личноста, за дилемите, тајните, одлуките, околностите кои ги довеле до одредена ситуација.

 

Zivotpricasitel3

 

Гости во емисијата се луѓе кои не се познати на широката јавност, иако за многумина можеби се познати случувањата во кои они директно учествувале. Сега, тие луѓе се подготвени без никаква резерва да се отворат пред моментот на вистината. Некои приказни ќе дадат поинакво светло на настаните и ќе интригираат проблеми за кои сите сме знаеле, но сме молчеле.

 

Дани | ТВ Пакет

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012